Tänään oli lyhyt, vain kolmen tunnin mittainen työpäivä. Ei ehtinyt hirveä nälkä edes tulla, mutta väsäsin kotona kasvis-tonnikala-sienimuhennosta ja suunnittelin siinä samalla päivän ja viikon liikkumisia. 

Ruokailut

Aamiainen: 2 paahtoleipää appelsiinimarmeladilla (koska se on niin pirun hyvää)

Lounas: kasvis-tonnikala-sienimuhennos

Välipala: rivi suklaata kahvin kanssa (ei kai 4 palaa ketään tapa)

Päivällinen: salaattia, perunamuussia, ja nakkeja

Iltapala: puuroa. 

Liikunta-asiaa

Teen tänään normaalisti jokapäiväisen tunnin kävelylenkkini niin kuin tein ennen tätä painonpudotustakin, tosin tänään se saa olla kevyempi, koska 70min kuntopyöräily voi tuntua muuten liian raskaalta tällaiselle mukavuudenhaluiselle, liikuntastressiä karttavalle, mutta silti liikunnasta nauttivalle tavistallaajalle. Välipäivinä eli ti-to-vkl teen vain tunnin kävelylenkin kuten normaalistikin. Olisi kiva saada tuota energiankulutusta vähän isommaksi niin ehkä pienet lipsahdukset ruokavaliossa tasoittuvat sitten sillä.

Viikko/muista tavoitteista

Niitä ei ole. Siis viikkotavoitteita. On vain toiveita, että paino putoaisi noin 1kg viikossa. Minusta se on realistinen tavoite nelikymppiselle naiselle, jonka energiankulutus ei varmaan mitään huippuluokkaa ole, aineenvaihdunta toimii, mutta painoa lasketaan normaalilla ruualla ilman nälkäkuureja. Pyrin vain pienentämään annoskokoja ja pitämään iltanapostelut kurissa. Näillä muutoksilla tuskin päästään mihinkään viiden kilon viikkotahtiin.